Pantera® Koudschuim Matras

Als u graag een luxe versie koudschuimmatras wilt, neemt u dan eens een kijkje in het assortiment van onze Panteramatrassen. Deze matrassen hebben net als de reguliere koudschuimmatrassen een open celstructuur, maar de Panteramatrassen gaan nog een stapje verder en bezitten ook over een erg grillige celstructuur. Dit houdt in dat deze matrassen nóg veerkrachtiger zijn, nóg beter vocht kunnen afvoeren, en jazeker, nóg beter ademen (en ze schijnen ook héérlijk te liggen!)

pantera
Nederlands topmerk
Pantera is een koudschuimvariant van eigen bodem. Door zijn sterke kwaliteiten wordt het vaak de beste koudschuimmatras genoemd. Vanuit de fabriek krijgen Panteramatrassen 7 jaar garantie mee op vormvaste eigenschappen. Dus als er binnen zeven jaar een deuk of ligkuil inzit, kun je gewoon gebruik maken van de fabrieksgarantie.

‘Soft Touch’
Pantera scoort erg hoog op de SAG, oftewel de ‘comfort-index’. Dit wordt bepaald door de combinatie van druk en tegendruk op het matras te meten. Pantera past zich dan ook volledig aan je lichaam aan, en zorgt er voor dat al je ledematen heerlijk kunnen wegzakken in de matras.

Assortiment
De luxe-matrassen zijn beschikbaar in drie varianten, om aan ieder wensen te voldoen.
Zo kun je kiezen uit:

-De Pantera Soft
-De Pantera Medium
-De Pantera Stevig

Alledrie de varianten bieden een andere slaapbeleving, maar bestaan altijd uit een stabiele, dikke kern van 19 centimeter Pantera koudschuim HR52 en zijn tot slot afgewerkt met een afritsbare Thermo-gel® hoes.

Certipur certificaat
Alle koudschuimmatrassen die bij ons uit de fabriek komen rollen beschikken over een zogeheten Certipur certificaat. Dit certificaat is een garantie dat het koudschuim volledig gifvrij is. Dat dit aan te raden is spreekt haast voor zich; u ligt toch gauw zo’n acht uur per dag op een matras.

Waarom een Panteramatras kopen
– 7 jaar fabrieksgarantie
– Één van de meest comfortabele matrassen
– Brandvertragend
– Van zeer hoge kwaliteit (luchtdoorlatendheid en vochtafvoer is optimaal)