Caravan matrassen op maat

Ook in de caravan hoort een goed matras!

Veel caravans worden tweedehands aangeschaft en slaapt u op het matras van de vorige eigenaar. Meestal is het beste wel al van deze matrassen af aangezien er én al een tijd lang op geslapen is én doordat fabrikanten van caravans vaak uit geld- en gewichtsbesparing er goedkopere en lichtere matrassen in leggen, waardoor het matras al vrij snel ‘op’ is. Daarnaast kunt u zich afvragen hoe hygiënisch het is. Soms zien de matrassen er van buiten nog goed uit, maar schimmels en vocht zijn niet altijd goed zichtbaar. Dit kan ten koste gaan van uw gezonde slaapomgeving.

Caravan matrassen op maat

De voornaamste reden om er met de caravan op uit te trekken, is dat u wilt genieten van rust en vrijheid. Daarbij hoort dan ook een goede nachtrust. Door te investeren in een goed caravan matras kunt u op vakantie net zo comfortabel liggen als u thuis gewend bent!

Alle afmetingen caravan matrassen zijn mogelijk

Wij produceren ieder matras in onze eigen fabriek in Heerenveen. Doordat wij alle matrassen zelf produceren, kunnen wij het u geheel naar wens maken. Het enige wat wij van u nodig hebben zijn de afmetingen van het te maken caravan matras. Rond, ovaal, rechthoekig of puntig caravan matras nodig? Het maakt ons niet uit, wij maken het voor u!

Mal aanleveren

Voor complexe afmetingen hebben we een (papieren) mal, tekening of het oude matras nodig zodat we altijd de juiste afmetingen kunnen produceren. U kunt ons deze mal per post of per email sturen.

Wat voor kernmateriaal gebruiken wij?

U bent uiteraard zelf vrij in de keuze van het materiaal. U kunt kiezen uit onderstaande kernmaterialen, die allemaal verkrijgbaar zijn in een soft, medium en een firm comfort.